avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Tesla vrea să devină cea mai cumpărată mașină din lume

Elon Musk, directorul general al Tesla, a transmis tuturor investitorilor din lume că ar dori să lucreze împreună cu alți asociați. Când face o astfel de declarație, creatorul mașinilor automate știe ce spune – mai ales că în industria auto (mai ales celor electrice) este pe primele locuri.

Elon Musk a declarat că dorește să ofere licența pentru Autopilot, opțiunea de condus autonom dezvoltată pentru mașinile Tesla. Mai mult, va oferi și baterii și sisteme de propulsie. Cu toate acestea, în spate se ascunde inițiativa miliardarului de a relansa producția de vehicule electrice.

Tesla dorește să ofere licențe software, baterii și sisteme de propulsie. ”

Încercăm să accelerăm trecerea la energia sustenabilă, nu vrem să ne zdrobim concurenții”, transmite acesta prin Twitter.

  • Tesla a ajuns un important actor în lumea mondiala pe piața de baterii

În acest moment, Tesla este într-un parteneriat important cu Panasonic pentru dezvoltare de baterii. Acumulatorii îi preia de la grupul chinez CATL și de la LG Chem din Coreea de Sud. Normal că pe viitor această companie urmărește producția propriilor baterii, având la dispoziție o unitate de producție la fabrica sa din Fremont, California.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *