BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Festival de vinuri

Despre festival

Cu deosebită placere vă anunțăm organizarea celei de a VII-a ediții a Festivalului “Vin la munte” care se va desfasura în perioada 08 – 09 Iunie 2024. Evenimentul este organizat de ”Le Sommelier Depot” alături de “Design For Your Business”, în parteneriat cu Selgros și cu sponsorii oficiali și va avea loc la Hotel Kronwell – Brasov.

Realul succes al editiilor precedente, ne-a determinat sa continuam povestea celui mai mare Festival de vinuri din Transilvania, succes asigurat de participarea record a cramelor din România, dar și de impresionantul trafic de peste 2000 de iubitori ai acestei licori magice, vinul.

Ne-am unit toate eforturile pentru a depăși, din punct de vedere organizațional, edițiile precedente și a aduce noi nume mari și consacrate în domeniu, care vor participa activ la această ediție de excepție. Nu vor lipsi lansările de carte, masterclass-urile interactive pe diferite teme dar si apreciatul concurs de vinuri prezidat de dl. Radu Rizea.

În calitate de expozant, aveti posibilitatea de a face cunoscute produsele dumneavoastra, în mod direct, unui public numeros format din profesioniști și consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *