BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Amazon sparge piața din România: 500 de joburi noi

O mare firmă din America vrea să deschidă un nou sediu în România și să facă mari angajări. Cei de la Amazon au anunțat că intenționează să deschidă piața noastră de muncă cu 500 de locuri de muncă.

Amazon urmează să deschidă alte 3 noi birouri în România și creează 500 de locuri de muncă. Actual, echipa Amazon din România are mai mult de 2.500 de angajați. 2 Birouri vor fi în Iași , iar unul se va afla în Timișoara.

Biroul din Timișoara urmează să-și deschidă porțile în trimestrul al doilea al anului (T2/2021) și va avea drept plan principal linia Amazon Devices. Acesta va include și dispozitivele de securitate Ring. Va fi și locul unde se vor dezvolta și lansa produse și servicii inovatoare.

Biroul nou din Iași va fucncționa pe finalul anului în campusul actual și va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support.  Vorbim despre departamentul care se ocupă cu  produsele Amazon și cu optimizarea pentru clienți și, totodată, susține partenerii de vânzări și echipele dedicate categoriilor de produse.

  • Ce-și propune Amazon 

În 2023, Amazon se va deschide în Palas Campus din Iași și astfel se va crea un punct de lucru în România stabil și închegat. Noul birou din Palas Campus va cuprinde echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT și Content Creation Tools.

Amazon și divizia AWS funcționează deja în Capitală. Găzduiește echipele Engineering Center, Technology Development, Speech și Language Solutions for Alexa, precum și Alexa Product Testing. Echipele menționate trebuie să aducă noi soluții tehnologice și să eficientizeze operațiunile Amazon.

„Suntem foarte bucuroși să deschidem noile birouri și să adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timișoara și Iași. Noile birouri vin cu multe oportunități pentru profesioniștii din domeniile software și operațiuni, care vor avea șansa să inoveze și să îmbunătățească produsele și serviciile noastre ce sprijină clienții Amazon din întreaga lume. In viitor, echipele noastre în creștere vor beneficia de clădiri de birouri moderne cu facilități de cea mai bună calitate și de o colaborare și susținere îmbunătățite. Suntem încântați că ne putem continua investițiile în România și mândri de impactul pe care îl avem în Timișoara, Iași și București prin recrutarea celor mai buni profesioniști din țară și din lume”, a declarat Octavian Tănase, General Manager, Amazon România.

Recrutarea pentru pozițiile din București și Iași a pornit deja. Cei care doresc să participe pentru un post  pot intra pe  pagina lor oficiala: romania.amazon.com. Toți candidații selectați vor beneficia de pachete salariale atractive și beneficii extinse, inclusiv asigurare de sănătate privată și asigurare de viață.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *