BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

5 idei de afaceri profitabile în 2019

In articolul de azi ne-am gandit sa va listam 5 dintre cele mai profitabile (credem noi) afaceri din Romania, precizam: afaceri de familie.

  • Patiserie.
Ganditi-va cat de super ar fi ca, daca stiti de o reteta de aia de familie, transmisa din generatie in generatie si care imbucura stomăcelele fiecarui prieten de al tau, sa fie vanduta sutelor/miilor de oameni pe bani! Nu va mai ganditi, o puteti transforma realitate. Nu uitati ca, astazi, un mare avantaj il prezinta produsele bio sau cele care sunt fara aditivi si alte prostii, pentru ca si asa totul este plin de E-uri! O patiserie de familie, cu produse calde si proaspete, mai mult, unicate, vor fi de mare apreciere oriunde (cum e Luca, de pilda, a pornit afacere mica, de familie, iar apoi s-a extins) Tu doar trebuie sa gasesti propria ta reteta cu care sa castigi piata si clientii.
  • Afacere cu bunatati de casa.
Aici vorbim despre produse traditionale romanesti. In mare parte, este aceeasi idee ca cea de mai sus.
  • Ferma bio.
Dupa cum am mentionat si in alte articole de-ale noastre de pe agricult.ro (in care mentionam care sunt cele mai profitabile afaceri din agricultura, pritnre care mentionam si fermele bio, gradul de profitabilitate si cum poti infiinta una). Nu ai nevoie de cine stie ce teren pentru a cultiva legume si fructe pe care sa le vinzi catre un anumit tip de clientela, iar piata, dupa cum am mai aratat in alte studii pe drinkfood.ro, creste! Investitie mica, dar profit mare.
  • Ceaiuri naturale.
Plantele medicinale au devenit din nou populare, dupa cum ati vazut, inclusiv redactia noastra a publicat cateva articole pe tem asta, pe drinkfood.ro. Studiile din ultimii ani au scos la iveala numeroase proprietati inainte necunoscute stiintific si cert. La fel, afacerea nu necesita investitii mari, dar gradul de profitabilitate este ridicat.
  • Ferma de animale.
Lapte, oua, branza, carne, toate au un gust mult mai bun atunci cand sunt crescute complet natural, au spatiu de desfasurare, cu cereale si verdeata. Acesta este un mod usor si rapid de a intra si a deveni mai cunoscut pe piata: cu produse unice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *