BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

GALA LEGAL MAGAZIN

GALA LEGAL MAGAZIN

 

Foto: Mircea Fica, inițiator LEGAL MAGAZIN

O GALĂ E O GALĂ. Adică un eveniment festiv. În care se celebrează ceva. Se decernează premii. Așa a fost și la LEGAL MAGAZIN. Au venit persoane și personalități. Am sărbătorit niște oameni. Unii s-au bucurat, căci au fost premiați – pentru merite diverse.

Săptămâna trecută, Grupul Universul Juridic a organizat cea de-a treia ediție a Galei LEGAL MAGAZIN, periodic dedicat profesiilor liberale din România.

  • Cine și ce este LEGAL MAGAZIN?

Povestea acestui titlu a început acum 6 (șase) ani, ca o experiență antreprenorială personală. În toată această perioadă, LEGAL MAGAZIN a apărut și s-a făcut cunoscută ca publicație a comunității juridice din România. Au urmat titluri noi (”Lady Lawyer” și “Tax & Accounting Review”), care au stârnit interes. 

În toamna anului 2018, bazându-se pe potențialul de creștere al acestui vehicul media, Grupul Universul Juridic a achiziționat publicațiile LEGAL MAGAZIN și a deschis calea unei dezvoltări bazate pe o nouă sinergie. 

La acest moment, revista LEGAL MAGAZIN și site-ul legalmagazin.ro reprezintă o platformă utilă de  informare și promovare pentru profesiile liberale din România, pentru mediul de afaceri și pentru instituțiile locale și centrale. Este, poate, singura publicație care traduce mesajele comunității juridice pentru cea de business, care prezintă activitățile și performanțele acesteia într-o ”vitrină” destinată mediului de afaceri. În același timp, destinatarii acestor ”tălmăciri” au ocazia de a răspunde avocaților, juriștilor, notarilor, mediatorilor, evaluatorilor sau executorilor judecătorești cu studii de caz și oportunități de intervenție și consiliere a companiilor lor.

  • DESPRE LEGAL MAGAZIN

LEGAL MAGAZIN este distribuită la abonații și partenerii editurii Universul Juridic și către directorii departamentelor juridice ale celor mai importante companii din România,directorii departamentelor juridice din bănci, societăți de asigurare, societăți de avocatură din București și din țară etc.

PREMII CARE SE DISTING PUBLIC

Pe 21 mai 2019, cum spuneam, s-a organizat Gala premiilor LEGAL MAGAZIN, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, (str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București), peste drum de Palatul Băncii Naționale a României din str. Doamnei. (Mai multe amănunte, pe:

https://www.universuljuridic.ro/gala-legal-magazin-editia-a-iii-a/)


Decernăm, afirma LEGAL MAGAZIN, începând cu anul 2017, o serie de premii care disting public eforturile și succesul unora dintre entitățile care activează în zona de convergență a mediului juridic și de business. Premiile Legal Magazin reprezintă o recunoaștere a valorii acelor instituții și societăți care aduc plus-valoare comunității și care sprijină, prin consecvență, inovație și rezultate, afirmarea profesiilor liberale din România.

Agenda  EVENIMENTULUI a fost următoarea:

18,30 – 19,00: Primirea invitaților și Welcome champagne 

19,00-19,20: Moment artistic – CVARTET CHROMATIC

19,20 – 20,15: Ceremonia de premiere

20,15-21,30: Cină și degustare de vin

  • Despre Grupul Universul Juridic:

Înfiinţat în anul 2001, Grupul Editorial “Universul Juridic” a devenit, în 18 ani, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte juridică din România.

Grupul deține 4 edituri în care au publicat deja peste 500 de autori consacrați. Din anul 2001 şi până în prezent, au fost editate un număr de peste 5.000 de titluri din domeniile juridic şi economic. Prin intermediul reţelei naționale proprii de distribuţie şi cu ajutorul colaboratorilor, cărţile sunt distribuite în peste 200 de librării şi puncte de vânzare din întreaga ţară. 

 

Pe lângă activitatea de editare a cărților de specialitate, Grupul Universul Juridic și-a pus la punct o solidă platformă online,www.universuljuridic.ro, care atrage peste 9.000 de vizitatori unici pe zi, oferind un vast conținut de nișă pe bază de conturi premium, conținut care se poate vizualiza pe orice tip de dispozitiv (desktop, laptop, smartphone cu iOS sau Android). Mai mult, magazinul online www.ujmag.ro este unul dintre punctele de comerț virtual de referință, distins și în cadrul Galelor Premiilor eCommerce, GPeC.

Newsletter-ele online cotidiene, cu o bază de destinatari de 45.000 de persoane, dar și paginile Facebook Universul Juridic și UJMag completează paleta de comunicare în mediul juridic din România.

Grupul deține și editează periodic alte reviste de specialitate (Revista Română de Drept PrivatRevista Română de Jurisprudență etc.), periodicele Legal Point, Legal Magazin și Lady Lawyer.

Grupul organizează evenimente de profil la nivel central și regional, reușind să ofere mediului de afaceri platforme dedicate de dezbateri care lămuresc în detaliu toate necunoscutele și controversele de natură juridică cu care se confruntă principalele verticale de business din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *