BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Ce apartamente s-au scumpit cu adevărat în Bucureşti din luna februarie

Preţurile apartamentelor vechi cu 3 camere din Capitală s-au majorat, în medie, în luna februarie 2021 faţă de luna ianuarie, pînă la 98.700 de euro, asta înseamnă o creştere cu 100 de euro sau 0,1%, după cum arată informaţiile firmei de consultanţă imobiliară SVN România.

„Începutul de an a fost foarte dinamic pentru piaţa rezidenţială din Bucureşti, cu o creştere anuală de peste 36% a numărului de tranzacţii înregistrată în ianuarie. Fundamentele sunt bune, iar livrările de locuinţe ating noi recorduri, într-un con­text de îmbunătăţire a accesibilităţii, ca urmare a temperării creşterii preţurilor“, a spus Andrei Sârbu, CEO al SVN Romania.

În februarie au fost majorări substanţiale mai ales în cartierul Berceni, chiar de 3.000 de euro, de 6.000 de euro în Colentina, 5.000 de euro în zona mallului Vitan şi de 2.000 de euro în Militari. Pe de altă parte, la polul opus, respectiv cele mai mari scăderi le-au înregistrat – de 8.000 de euro – în zona Iancului, iar la Moşilor au existat chiar şi apartamente vândute la un preţ cu 3.000 de euro mai mici; sau în Crângaşi de 2.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *