avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Un nou serial original HBO

Cum Urzeala Tronurilor se apropie de final (mai este numai un episod, episodul 6 care va fi difuzat pe 20 mai), HBO se gandeste la noi posibile seriale pentru clientii sai. De data asta, vorbim despre un serial cu potential mare, poate la fel de mare cum a avut si Game of Thrones la inceput. Din acest motiv, ne aflam aici sa vorbim despre: Watchmen.

Mai intai, trebuie sa stiti ca cel care a scris acest serial este Damon Lindelof, cel care a facut si cunoscutul serial Lost și a fost scenarist pentru producția The Leftovers. Pentru marile ecrane, el a reusit sa scoata la capat filme importante ca Tomorrowland, World War Z sau Star Trek Into Darkness. Oho, ce mai ziceti acuma, ay? Suna bine, nu?

Serialul vorbeste despre niste super eroi care sunt vazuti ca niste nelegiuți de către socitate. Primele aparitii ale acestei povesti au avut loc în 1986, in benzile desenate, care sunt principala inspiratie a serialului, care au avut in total 12 numere scoase (o mini-serie). Dupa prima mini-serie, povestea a devenit mult mai complicata, tot astfel s-a prevazut si pentru serial, care va fi mult mai complex decât modelul ei.

Serialul Watchmen de la HBO a fost construit altfel decat filmul cu același nume apărut în 2009, mai ales ca actiunea are loc in 2019. Totodata, creatorul a spus ca show-ul nu este o continuare, dar acțiunea este configurata dupa actiunea din benzile desenate Watchmen.

„Nu avem dorința de a recrea cele 12 numere create de Moore și Gibbons acum 30 de ani. Acele numere sunt sacre și nu vor fi recreate, reproduse”, a declarat Damon Lindelof.

“Cele 12 numere sunt Vechiul Testament al nostru. Atunci când Noul Testament a venit nu a șters ceea ce s-a întâmplat în Vechiul Testament. Geneza, Grădina Edenului. Potopul. Toate s-au întâmplat. Așa va fi și cu Watchmen. Comediantul a murit. Dan și Laurie s-au îndrăgostit. Ozymandias a salvat lumea și Dr. Manhattan a plecat după ce l-a explodat pe Rorschach în Antartica”, a mai adaugat acesta.

Sunt, de asemeni, actori imporanti in film, precum: Regina Hall, Jeremy Irons, Tim Blacke Nelson, Tom Mison, Hong Chau sau Jean Smart.

Data pregonizata pentru lansarea serialului este undeva in toamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *