BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Crama Dealul Dorului continua investițiile pentru a obține vinuri premium

Să obții vinuri de calitate este necesar să ai tehnologie și echipamente de o nouă generație. Din acest motiv, Crama Dealul Dorului este preocupată în permanență să se dezvolte și să poate oferi consumatorilor vinuri ce oferă o experiență demnă de repetat.

De altfel, recent, crama din Silagiu, județul Timiș, a introdus un nou produs în gama Maestoso New Edition. Este vorba de un cupaj alb, din soiurile Muscat Ottonel, Riesling Italian și Chardonay. Acest vin alb este un cupaj bine conturat, cu o culoare galben-verzui, cu arome de fructe exotice, pomelo, grapefruit și lime, nuanțate cu ușoare note de migdale. Un vin plin, corpolent cu aciditate ridicată, ce face ca post gustul sa fie persistent.

„Am reușit să vă cucerim gusturile cu Maestoso New Edition: Burgund Mare, acum venim cu o nouă propunere pentru dumneavoastră. Deja poate fi degustat în restaurantele partenere, în magazinul propriu din Timișoara, iar în curând va fi disponibil și în magazinul online: www.cramadealuldorului.ro. Aceasta nu este singura surpriză pe care o pregătim. Mai avem în lucru și un cupaj extraordinar din Cabernet Sauvignon & Merlot & Burgund Mare. Maestoso New Edition este gama superioară, cu vinuri premium, în care investim foarte mult și care s-au bucurat de un real succes atunci când specialiștii le-au degustat”, a declarat Doru Husarciuc, proprietarul Cramei Dealul Dorului.

Un soi nou a intrat pe rod: Chardonnay

Chardonnay este soiul din care sunt produse vinuri de o calitate superioară și care nu putea lipsi din portofoliul Cramei Dealul Dorului. Anul trecut a intrat pe rod, iar acum specialiștii cramei au reușit să îl valorifice.

„Ne bucurăm că a intrat pe rod și putem să vă oferim vinuri produse din acest soi, în gamele noastre. Primul este Maestoso New Edition: White Blend, însă vor mai urma și altele. Soiul s-a adaptat foarte bine pe dealurile din Silagiu, iar specialiștii noștri i-au oferit o atenție sporită pentru că știm că este un soi nobil, din care pot ieși vinuri excepționale. Vinurile premium ale Cramei Dealul Dorului sunt produse în cantități limitate, din struguri recoltați manual, selectați cu grijă și procesați cu tehnologii moderne. Aceste vinuri sunt maturate în butoaie de stejar și apoi îmbuteliate în sticle deosebite, care păstrează calitatea și aroma vinului pentru o perioadă îndelungată”, au transmis reprezentanții cramei.

Peisaje de excepție pe dealurile din Silagiu

Crama Dealul Dorului este o oază de liniște și frumusețe în mijlocul regiunii Banat-Silagiu. Specialiștii de aici se mândresc cu strugurii de cea mai bună calitate, pentru că îngrijesc plantele cu mare atenție încă din iarnă până la recoltare.

„Am ales să producem vinuri autentice, care reflectă terroirul nostru unic și pasiunea pentru această licoare. Avem o gamă variată de vinuri, pentru toate gusturile și preferințele, de la roșu puternic și intens, la alb delicat și elegant. Fie că vă bucurați de o sticlă într-un cadru intim sau împărtășiți o sticlă cu prietenii, fiecare pahar este o experiență unică și plină de arome. Vă invităm să descoperiți povestea din spatele fiecărei sticle de vin”, a declarat Doru Husarciuc, proprietarul Cramei Dealul Dorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *