BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Corteva Agriscience a donat rechizite școlare pentru copiii defavorizați din mediul rural

Compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience a intrat în spiritul sărbătorilor dând înapoi către comunitate.

 

În conformitate cu obiectivele sale de sustenabilitate de a ajuta comunitățile rurale să prospere, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience Romania a organizat o serie de activități interne ce au dat înapoi către comunitate și au servit ca reamintire a faptului că împreună putem face lucruri deosebite și putem crea schimbări pozitive.

Între 21 și 23 noiembrie, în cadrul evenimentelor organizate intern de sărbători, echipa Corteva Agriscience România s-a mobilizat și a ajutat la echiparea completă cu rechizite pentru 50 de copii din medii defaforizate din zona rurală, un ajutor de nădejde pentru copii în acest an școalar și o sansă în plus de a-și împlini dorințele. Astfel, Corteva Agriscience România a reușit să strângă rechizite pentru școlile din satele Raiu și Floreni, jud. Vaslui, aceasta fiind una din cele mai sărace zone din estul Romaniei.

Mai mult, în cadrul evenimentelor, compania a ales să își arate recunoștința față de colegi pentru ajutorul oferit de-a lungul anului, oferind cadouri care susțin activitatea atelierului social Cosânzeana, un ONG care oferă susținere unui grup de persoane din categorii vulnerabile din județul Dâmbovița. Astfel, Corteva Agriscience România a oferit cadou angajaților seturile creative Cosânzeana. Aceste seturi sunt reprezentate de un cufăr din carton reciclat în care se găsesc toate cele necesare pentru a crea un accesoriu sau o decorațiune unică.

Comentând inițiativele, Jean Ionescu, Country Leader pentru România și Moldova la Corteva Agriscience, a declarat “În cadrul Corteva România, ne păstrăm întotdeauna unul dintre angajamentele principale de a îmbogăți viața celor care produc, viața oamenilor. Unul dintre scopurile noastre principale este acela de a îmbunătăți viața oamenilor din mediul rural și înțelegem cât de importantă este sprijinirea comunităților locale. De asemenea, credem că aceste gesturi simbolice pot aduce schimbări semnificative în viața oamenilor din jurul nostru. Ca bonus, inițiativele au oferit angajaților noștri o reamintire a faptului că putem face lucruri importante implicandu-ne tot timpul in activități comunitare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *