avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

MALUMA revine în concert în România

Bucuresti, 21 decembrie, 2021 – MALUMA, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial, revine în concert la Bucureşti, pe data de 8 aprilie 2022, la Romexpo, în cadrul turneului “Papi Juancho Maluma World Tour”.

Pentru acest show, biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, Entertix (www.entertix.ro) și iabilet.ro. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

https://www.eventim.ro/ro/bilete/maluma-bucuresti-romexpo-1267092/performance.html

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-maluma-la-romexpo-papi-juancho-tour-70023/?utm_source=HpTopWeb

https://www.entertix.ro/evenimente/9837/maluma-8-aprilie-2022-romexpo-pavilion-central-a-bucuresti.html

Pentru un număr limitat de bilete prețurile Early Bird vor fi:

  • Diamond Circle – Limited Early Bird – 594 lei în loc de 691 lei;
  • Intrare generală (General Admission) – Exclusive Early Bird – 194 lei în loc de 292 lei.

După epuizarea biletelor de tip Early Bird prețurile de vânzare vor fi:

  • Diamond Circle – 691 lei;
  • Intrare generală (General Admission) – 292 lei.

De asemenea, fanii Maluma au la dispoziție și categoria VIP la prețul de 756 lei.

În 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut, în premieră în România, pe Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial.

În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc – “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.

Cu toate acestea, începând cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului viitor.

Turneul va ajunge și în România, astfel că, Maluma va reveni în București, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special, care va avea loc în Pavilionul central Romexpo.

Pe lângă o serie surprize pe care artistul le va pregăti publicului român, conceptul noului turneu, care are o scenă rotundă în mijlocul sălii, va face ca artistul să aibă o legătură mult mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hit-ul “Farandulera”, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu prin albumul de debut numit “Magia“.

Marea consacrare s-a produs în 2015 prin cel de-al doilea disc, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer LopezMadonnaShakira și Ricky Martin, printre mulți alții, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria “Best Latin America Central Act”, dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru “Best New Artist”.

Ultimul său disc, Papi Juancho, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.

Pentru mai multe detalii: www.ddee.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *