BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Afaceri pe care le poți începe în timpul tău liber!

Știi cât e ceasul? E timpul să începi o nouă afacere! În anu care vine vor avea loc o grămadă de evenimente comerciale importante si modificări serioase se vor produce în piata de ecommerce, mai ales aici.

Normal, nimeni nu spune că este un lucru ușor să-ți începi propria afacere, dar, după primii 2-3 ani, dacă i-ai depășit cu bine, oficial nu te mai numești start-up! Astăzi vă spunem 4 idei de afaceri de viitor!
Realizează, înainte, și acest lucru este foarte important, un plan de afaceri.
  • Blog
Oamenii de pe rețelele de socializare vorbesc mereu, de cele mai multe ori complet aiurea. Într-o lume lipsită de informații de calitate și în care fiecare crede că opinia lui este corectă, încearcă tu să vii cu ceva nou și bun. Încearcă să oferi o opinia obiectivă, bazată pe informații corecte, documentează-te mereu bine de tot despre un subiect, înainte de a comenta cu privire la acesta. Mai ales că un blog se poate manifesta sub diferite forme: scris, fotografiat, filmat sau pur și simplu să creeze o comunitate în care toți să vă vorbiți între voi. Dacă vei știi cum să faci toate acestea cum trebuie, te poți înscrie după la Google Ads sau la alte firme care oferă publicitate, contra cost desigur.
  • Coaching online
Dacă ești cunoscătorul unui domeniu (oricare ar fi el) câștigă bani din el! Oferă-ți cunoștințele tale altor persoane care au nevoie de ele, desigur, nu pe gratis. O poți alătura chia la blogul tău, creează o rețea mică de clienti cu care ai contact frecvent si realizează o nouă platformă corespondentă site-ului sau blog-ului tău. Cu ajutorul social media si câteva cunoștinșe despre SEO îți poți crește numărul de vizitatori unici.
  • Manager social media
Dacă-ți place să te uiți pe Facebook des sau să citești știrile de pe Twitter si esti un profesionist pe LinkedIn, atunci îți poți oferi diferite cunoștințe acumulate de-a lungul timpului unor companii care vor să-și promoveze serviciile și produsele pe internet cât mai eficient. Pentru 3-4 conturi pe care publici câte o chestie zi de zi poți câștiga și 1000 de lei/luna. Avantajul este că, deși banii pe care-i iei nu-s mulți, faci ceva ce-ți place și nici consumi mult timp.
  • Consultant de calatorii
Dacă ai fost o persoană căreia la viața ei i-a plăcut să călătorească cât mai mult și ai avut parte de o tonă de experiențe, atunci de ce să nu te folosești de asta? Cu ajutorul cunoștințelor tale, poți oferi vacanțele ideale ale clienților tăi. Gândește-te că poți să le găsești ofertele perfecte, la prețul perfecte, pentru destinațiile dorite și să fii plătit pentru asta! Realizează tu pachete personale și afișează-le la un preț bun, fii autentic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *