BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

O nouă taxă ar putea fi stabilită! Unul dintre cele mai consumate alimente!

Specialistii vor sa introduca o noua taxa pe un anumit aliment, care este arhicunoscut si arhifolosit in bucataria romaneasca! Toate gospodinele o sa innebuneasca!

Dupa cum au anuntat specialistii, carnea rosie ar putea fi supusa unei taxe.

  • Cum va arata aceasta taxa?

O taxa pe carnea rosie s-ar putea sa fie ceva in genul produselor de tipul băuturilor și alimentelor cu zahăr și tutun.

Carnea roșie este o categorie larga care include carnea de vită, carnea de porc, carnea de miel, carnea de capră, care provin de la animale domestice, aici incadrandu-se chiar si cea din produsele alimentare prelucrate și cea aflata în majoritatea burgerilor de vită.

Un studiu realizat si publicat de Fitch Solution se arata ca taxa mentionata mai sus ar putea fi stabilita in toata lumea, ca urmare a unor problemele de mediu și de sănătate.

  • Motivul?

Profesionistii din domeniu au tot incercat sa demonstreze ca carnea roșie conduce la cancer, afecțiuni ale inimii, accidente vasculare cerebrale și diabet.

Astfel, se va urmari reducerea consumului in toata lumea a carnii rosii si, deci, ar evita aproape 6.000 de decese pe an. Mai mult, chiar ar duce la economisirea a aproape 850 de milioane de dolari în costurile de asistență medicală, arata Universitatea din Oxford, citata de presa locala din Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *