BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Noul Duster personalizat + poze

Dacia Duster a fost probabil una dintre cele mai mari reusite ale companiei din ultimii ani. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba in viitor, din cauza unei decizii de ultim moment a grupului Renault. Sau nu? Despre asta se vorbeste si in presa europeana acuma.

Noul model Duster (personalizat, cum il numesc reprezentantii companiei) care tocmai a fost aratat publicului, a fost creat ca ediție limitată, chiar de colecție, s-ar putea spune. Ceea ce reuseste sa atraga foarte mult acest model a fost diversitatea, acest tip de masina se adreseaza, practic, oricarei persoane: poate fi folosita atat off-road, cat si pentru activitati de relaxare sau pentru drumuri lungi.

De asemenea, design-ul este un alt punct forte.

Noua Dacia Duster a fost creata chiar aici, in Romania, in Capitala, la noul centru Renault construit. Jean-Philippe Salar, directorul Renault Design Center, alaturi de echipa sa a reusit sa creeze un model de prima mana, cu resurse putine. Mai pe scurt, a obtinut eficienta maxima.

Stim deja ca design-ul la o masina este foarte important, iar prin asta noul model Dacia Duster a castigat foarte multi fani, pe net si nu numai. Internautii deja au inceput sa-si spuna parerea. Nu cred ca trebuie sa o zic, dar nivelul de personalizare este clar foarte ridicat la aceasta masina.

Aceasta este noua Dacia Duster personalizata.

 Versiunea de mai sus nu va fi pentru vanzare, deocamdata, asa ca “hold your horses!”, cum ar spune englezul. Este doar un exemplu pentru modul in care ti-ai putea personaliza tu masina. Motivul principal pentru care a fost construit noul model este pentru a promova editia Duster, tocmai pentru ca aceasta a avut atata succes. Dupa cum au transmis si oficialii, personalizarea a fost făcută cu accesoriile producătorului, oricare dintre clienti avand posiblitatea de a beneficia de ele. Investiția nu este mare, spun producatorii.

Ideea companiei este urmatoarea: daca doresti sa-ti cumperi un model Dacia Duster, atunci ai posibilitatea de a o personaliza in orice fel doresti tu.

Doar ca un anunt, Renault a introdus în Franța si o ediție specială de Duster, care va fi produsa in numai 500 de bucati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *