avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Un nou post radio la TV!

Consiliul Național al Audiovizualului a oferit o licență pentru televiziunea Radio Guerilla TV, ceea ce inseamna ca in curand vom putea viziona la TV cunoscutul post de radio.

Mai multe surse din presa au relatat ca persoanele cheie din cadrul societății au decis sa-si faca publicitate si prin intermediul televiziunii. Cel putin la inceput, mare parte dintre emisiunile postului vor fi transmise in direct/date in reluare din studiourile radioului. Cu toate acestea, asociatii vor dori, cu siguranta, mai tarziu, sa inceapa si emisiuni și momente speciale.

„Ne am gândit că e un pas firesc ca Guerrila să se extindă și să ajungă la mai mulți oameni, sau să ajungă la aceiași oameni prin mai multe forme de comunicare, pentru că avem 400.000 de oameni săptămânal, în țară, care ne ascultă. Multe dintre programe cumva e și păcat să le ținem doar pe radio. Sunt multe programe cu invitați, sunt multe programe cu cântări live.

Avem sigur cele mai multe emisiuni culturale, emisiuni prin care promovăm muzica românească, muzica independentă în general, emisiuni de știință, de psihologie, pentru liceeni.

E păcat să nu avem invitații de marcă și pe televizor, în niște producții care nu o să fie o oglindire a radioului. Nu o să luăm radioul, să punem trei camere și să transmitem pe TV, ci o să luăm elemente din emisiunile Guerrila FM, amestecate cu muzică românească, clipuri și să facem un post de televiziune independent de Guerrila FM, dar să preia din flavourul Guerrila FM”, a spus Mihai Dobrovolschi pentru paginademedia.ro.

Postul va aparea in randul celorlalte posturi TV peste jumatate de an, avand deja stabilit un acord cu Orange TV pentru retransmisie, iar acuma sunt in negocieri inclusiv cu Telekom.

In cadrul interviului pentru paginademedia.ro, cand patronul Radio Guerrila a fost intrebat ce urmeaza sa vada telespectatorii pe postul TV, acesta a raspuns:

Mihai Dobrovolschi: „Nu pot să spun exact. Vreau să fie o surpriză, însă nu o să fie o oglindire sau o retransmisie a Guerrillei, filmată cu niște camere video. Vrem să face ceva mai complex decât atât.

Ce o să merite declinat televizual o să luăm de pe Guerrilla, adică invitați importanți sau discuții interesante. Aceste lucruri vor fi produse pentru TV.”

De asemenea, Radio Guerrila TV va veni cu ceva nou in aceasta industrie:

Mihai Dobrovolschi: „O să cerem voie ascultătorilor să reinvetăm și aici niște lucruri. Evident, nișa va fi suprapusă demografic pe publicul Guerrila, adică 25-35 foarte educat, foarte inteligent. Dați-ne voie să facem un nou fel de televiziune, un amestec cu muzica de la Guerrilla, cu invitați, cu reportaje, poate cu surprize.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *