Poliția din Bahamas a transmis presei o poza cu epava elicopterului, pe fundul Oceanului. Dupa cum a specificat si Brian Glasser, avocatul magnatului, in declaratiile sale pentru Bloomberg, accidentul s-a petrecut pe data de 4 iulie 2019 în largul arhipelagului Bahamas. Guvernatorul Virginiei de Vest, Jim Justice, a confirmat pe Twitter moartea lui Chris Cline, statul in care se nascuse acesta din urma. Acesta a sustinut ca SUA a pierdut “un superstar” şi “un prieten foarte apropiat”:

“Chris Cline a construit un imperiu şi era întotdeauna prezent pentru a face o donaţie când apărea ocazia. Ce om minunat, iubitor şi generos”, a adăugat guvernatorul.

Elicopterul s-a prăbuşit pe data de 4 iulie 2019 în nordul arhipelagului, conform declaratiilor ministrului turismului şi aviaţiei din Bahamas Dionisio D’Aguilar.

“Am localizat aparatul. Se pare că cei şapte pasageri au rămas la bord şi s-au scufundat, dar nu putem confirma încă nimic”, a spus ministrul.

“Cred că s-a prăbuşit la scurt timp după decolare”, a adăugat el. Autorităţile încearcă să ajungă la elicopter, scrie știrileprotv.ro.

Pilotul nu ceruse permisiunea înainte de a decola, a mai adaugat. Chris Cline a fondat Foresight Energy, exploatând patru mine în bazinul Illinois (nordul Statelor Unite) şi fuzionând în 2015 cu grupul american Murray Energy.