BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Nu mai pleacă Messi la Manchester City!

Martin Arevalo, jurnalist la TycSports, este revista care a transmis pentru prima oară că Messi i-a informat pe patronii Barcelonei că urmează să plece de la clubul sportiv. Acum, acesta declară că unul dintre regii fotbalului s-ar putea să se fi grăbit puțin în decizia sa de plecare. Totuși, de ce s-ar fi dat publicității chiar și datele financiare privind transferul său la Manchester City?

  • Lionel Messi s-ar putea să nu plece până la urmă: “Există 90% șanse”

A avut o discuție de curând între tatăl lui Messi și președintele Josep Maria Bartomeu, în urma căreia Messi s-ar fi răzgândit cumva în privința plecării sale de la Barcelona. Poate va amâna pentru încă un sezon, pe puțin.

În 2021, contractul său ar expira, iar problemele sale juridice privind transferul său de la Barcelona n-ar ai fi, pentru că decoamdată clauza de rezilier se ridică la 700 de milioane de euro.

“Leo evaluează serios posibilitatea de a rămâne la Barcelona până în 2021 și să părăsească pe ușa din față clubul. Există 90% șanse ca Messi să rămână la Barcelona. Joi (n.r – astăzi) vom avea o decizie finală”, a declarat Martin Arevalo, potrivit Mundo Deportivo.

După această declarație incredibilă, jurnalistul a mai scris pe contul său de Instagram:

“Mâine (n.r – joi) va fi o zi decisivă pentru Leo Messi. Există un scenariu nou, cu șanse reale, prin care cel mai bun jucător din lume să își ducă la capăt contractul, până în iunie 2021.

În acest moment, se gândește la această variantă. Conducerea l-a rugat să rămână, iar Leo va decide curând. Vom vedea cum se va încheia”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mañana define @leomessi. Pero hay un nuevo escenario: existen chances concretas de que el mejor del mundo siga hasta junio de 2021 y cumpla su contrato. A esta altura lo está evaluando. Los dirigentes le pidieron por favor que se quede. Leo resolverá en breve. Y comunicará. Veremos cómo termina.

O postare distribuită de Martin Arevalo (@martinarevalo1) pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *