avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Premieră! Telekom scumpește din nou serviciil sale!

Grupul Telekom România, care este de fapt fuziunea dinte vechile firme Cosmote şi Romtelecom, a anunțat că va crește pentru a 3 a oară în mai puţin de un an preţurile pentru principalele sale servicii – lucru care nu a mai fos făcut de nici un alt operator de pe piaţa locală de telecom. Este o adevărată premieră!

„Pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie 2020, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus).

Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat. Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate.

De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania”, după cum arată comunicatul.

Majorările au loc în contextul în care cheltuielile companiei au crescut exponențial și, de aceea, pentru a putea face față în continuare concurenței, a trebuit să ia câteva măsuri, dup cum explică oficialii Telekom.

„În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *