BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

VINUL E UN BRAND DE ȚARĂ

COMORILE POT FI ȘI LICHIDE: Pietroasa, visul de aur

Un vis al USAMVB, CARE MUSTEȘTE DE CONCRETEȚE

În unul dintre ultimele două numere(cel apărut în august trecut) ale revistei noastre, am abordat vinurile de la Pietroasa. Cu un interviu cu dl. Cornel Daniel Baniță, unul dintre acei care le fac. Vinurile pietroase s-au îmbrăcat în haina nouă. De fapt asta am vrut să accentuăm. Motive am și avea, căci vinurile respective au luat și premii. Ele vor fi prezentate în abia partea a treia a excursului nostru prin istoria recentă a noii game, RESEARCH ȘI INNOVATION, care va apărea într-un număr viitor.

Deocamdată, am simțit nevoia să mai adăugăm că, la Stațiunea de Cercetare (care este oblăduită de prestigioasa universitate USAMV BUCUREȘTI), puteți regăsi vârfurile de formă/cele mai importante soiuri sub etigheta REZERVA.

Așa cum, probabil, unii dintre dumneavoastră deja știați. Și am mai spune că regina neîncoronată a locului este TĂMÂIOASA. Ea a adus aurul, într-unul din concursurile la care a participat, chiar în anul care tocmai se încheie – de aceeea e și un prilej bun de a dedica un articol viitor in corpore – în peninsula iberică.

Un an de recoltă bun se vădește, în consecuția acestor idei anterioare, anul 1990. Este și anul (de recoltă) premiat la MADRID.

De altfel, trebuie spus că TĂMÂIOASA ROMÂNEASCĂ, la Buzău, continuă o tradiție glorioasă, începută la VINVEST.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *