BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Crama Dealul Dorului a înregistrat în primele patru luni ale acestui an o creștere a comenzilor din magazinul online cu peste 40%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Crama Dealul Dorului din Silagiu, județul Timiș, continuă să ofere consumatorilor vinuri de calitate. Pe lângă crearea unei game premium, destinate consumului în restaurante, reprezentanții cramei și-au întărit și prezența în mediul online și livrează cu promtitudine comenzile plastate pe www.cramadealuldorului.ro.

Astfel că, valoarea comenzilor online din primele patru luni ale acestui an este cu peste 40% mai mare decât aceeași perioadă din 2020. De altfel, comanda medie este de 278 de lei, semn că oamenii preferă să își facă aprovizionarea cu vin pentru o perioadă mai lungă.

„Sunt vremuri dificile, însă ne dorim să ajungem la cât mai mulți oameni și să le oferim ocazia să testeze vinurile noastre. De altfel, dorim să arătăm că livrăm cu promtitudine și oamenii se pot baza pe noi. Avem deja clienți fideli, care au creat o obișnuință în a comanda vin online nu doar de sărbători, ci și în timpul anului. Pe noi asta ne bucură pentru că înseamnă că ne facem bine treaba și oferim vinuri foarte bune. Suntem o cramă mică, însă pentru noi este importantă calitatea vinurilor, nu producția foarte mare” a declarat Doru Husarciuc, proprietarul Cramei Dealul Dorului.

Cele mai comandate sunt vinurile albe, însă se simte o creștere în rândul vinurilor roșii, vinificate în sec.

Silagiu este o localitate cu tradiție viticolă, iar vinurile din această zonă sunt renumite pentru calitatea excepțională pe care o au. Crama Dealul Dorului a păstrat reputația locului și a creat vinuri pentru cele mai rafinate gusturi, premiate internațional.

Crama Dealul Dorului a reușit să pătrundă în mai multe restaurante din Banat și Ardeal, dar și în magazinele de specialitate

Odată cu dezvoltarea gamei MAESTOSO, Crama Dealul Dorului a atras atenția mai multor restaurante importante din vestul țării, dar și din Ardeal. În urma unor degustări, reprezentanții restaurantelor au decis că vinurile de la Silagiu sunt de o calitate superioară și le-au inclus în meniurile lor. De altfel, gamele Maestoso și Zodiac sunt prezente și în magazinele de specialitate.

Recomandarea specialistului

În cazul unei fripturi de vită sau de porc, vinul este și el o parte importantă a mesei pentru că poate îmbunătăți aroma alimentelor sau poate aduce în prim plan anumite gusturi.

Noi vă recomandăm un vin din gama Maestoso, cupajul Cabernet Sauvignon & Merlot din recolta anului 2017.

Un cupaj deosebit, cu o culoare roşu rubiniu intens. Arome elegante şi fructate, cu note de vişine, coacăze negre si prune uscate, combinate cu vanilie şi fum dobândite prin maturare în barrique.

Gustul prezintă aceleaşi nuanţe de fructe, rotunjite elegant de vanilie şi puţin fum. Vinul prezintă mulţi tanini, care ajuta la evoluţia pozitivă prin maturare în timp în sticlă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *