avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Invitaţie oficială – Târgul Agriculturii Româneşti, FarmConect România

Stimaţi reprezentanţi ai presei,

APPR – Asociaţia Producătorilor de Porumb din România cu sprijinul Primăriei Slobozia organizează în perioada 9-11 iunie Târgul Agriculturii Româneşti-FarmConect România, eveniment cu unele momente transmise direct pe paginile noastre de comunicare.

Evenimentul se va desfăşura în Slobozia, lângă Parcul Industrial IMM, pe şoseaua naţională Brăila-Slobozia iar ceremonia de deschidere va avea loc in data de 9 iunie la ora 10:00.
Locaţia exactă poate fi accesată aici: https://bit.ly/3zf5q2s.
Dacă nu v-aţi înregistrat, o puteţi face gratuit acum pe site-ul FarmConect.FarmForum.ro – https://farmconect.farmforum.ro/index.php/ia-ti-bilet-gratuit/ .

Miercuri, 8 Iunie 2022, începând cu ora 17:00, reprezentanții mass-media sunt invitați să ia parte la FarmConect VIP Tour. Va fi o seară exclusivistă dedicată profesioniştilor şi invitaţilor de onoare, la care se vor alătura reprezentanţi ai comunităţii locale.

La ceremonia de deschidere va fi prezent și domnul Ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu iar următoarea zi ,10 Iunie, ne va onora cu prezenţa domnul Prim Ministru al României, Nicolae Ciucă.

În cadrul târgului vor fi prezenți peste 70 de reprezentanți ai lanțului agroalimentar, producători locali, dezvoltatori de tehnologie și distribuitori de inputuri agricole, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și de soluții digitale, ce vor aduce în atenţia vizitatorilor ultimele noutăţi în materie de agricultură performantă.

Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *