avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

VINURILE MAESTOSO

Luna martie este considerată luna doamnelor și a domnișoarelor.

Sunt primele zile de primăvară și vă îndemnăm să vă cinstiți cu un vin bun, de la Silagiu. Crama Dealul Dorului are în această perioadă promoții pentru doamne și domnișoare, în magazinul online.

„În magazinul online am avut în ultimele luni parte de o creștere a comenzilor din partea doamnelor și domnișoarelor. Acest lucru înseamnă că un vin de calitate poate fi oferit cadou unei persoane dragi în această perioadă. În trecut era cunoscut faptul că doamnele preferau vinurile albe și rose, însă în timp avut loc o evoluție, iar în comenzile din ultimele luni am observat că în ultima vreme că au cumpărat online mult mai multe vinuri roșii”, a declarat Doru Husarciuc, proprietarul Cramei Dealul Dorului.

De asemenea, gama de vinuri MAESTOSO este cea care se bucură de numeroase aprecieri din partea consumatorilor.  Sunt vinuri create de adevărați profesioniști, pe dealurile din Silagiu, care oferă an de an vinuri ce culeg premii naționale și internaționale.

„Această gamă de vinuri a fost creată special pentru Horeca, însă din păcate pandemia ne-a pus piedici nu nu am reușit să ajungem la un număr de locații. Vinurile Maestoso au fost premiate la concursurile de specialitate, înclusiv la Concursul Internațional de la Lyon din 2020, astfel că ne dorim ca ele să ajungă la iubitorii de vin pentru că avem încredere că acestea pot să satisfacă cele mai rafinate gusturi”, a încheiat Doru Husarciuc, proprietarul Cramei Dealul Dorului.

Din vie până în pahar este un drum lung. Producția unui vin de calitate pornește încă din iarnă, atunci când specialiștii Cramei Dealul Dorului fac primele tăieri. Reprezentanții cramei vor miza pe calitatea strugurilor, și nu pe cantitate, iar prin tăiere au făcut “reglajele” fine în ceea ce privește producția din acest an.

Fiecare plantă este tratată individual, cu deosebită atenție.

Începem o nouă aventură, care se va sfârși în cele din urmă în paharele dumneavoastră, peste câțiva ani. Până atunci, vă spunem paharele sus, cu vinuri din recoltele anterioare, de care va puteți bucura deja!

În camera butoaielor sunt vinurile din recolta anului 2020, Merlot, Cabernet Sauvignon și, mai nou, Burgund Mare.

În butoaie de stejar, de cea mai bună calitate, vinurile stau cel puțin un an pentru a se matura omogen și pentru a căpăta aroma de vanilie specifică.

După maturare și învechire rezultă vinurile gamei Maestoso, care răsfață chiar și cele mai rafinate gusturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *