avenuehotelsusamvb

BUSINESS

ULTIMELE ȘTIRI

Zuckerberg a fost acuzat de înțelegeri secrete cu Trump

Miliardarul George Soros i-a transmis un mesaj public inventatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Acesta dorește să cedeze conducerea cele mai importante firme de social marketing și de rețele sociale din lume unei persoane mai capabile. Motivul? Argumentează că ar avea o înțelegere secretă de susţinere reciprocă cu Donald Trump, președintele SUA.

Soros e de părere că modul în care administrează rețeaua de socializare Facebook îl va face pe Donald Trump să fie reales.

Dar șeful Facebook nu este doar el cel vinovat de probleme lumii. Acesta a transmis că ar vrea și ca directorul de operaţiuni al Facebook Sheryl Sandberg să fie revocat din funcție.

Soros a transmis toate acestea printr-o scrisoare publică și arătată lumii mai departe de Financial Times. Miliardarul argumentează că motivul pentru care Zuckerberg nu vrea să scoată publicitatea electorală de pe Facebook este tocmai pentru că are o înețelegere secretă cu Donald Trump, pe care-l va ajuta să fie reales ca preşedinte al SUA. Așadar, este vorba despre ajutor reciproc.

Un alt argument este cererea lui Mark Zuckerberg către UE de a avea reglementări mai puţin restrictive.

Acesta ar dori o reglementare mai ușoară privind conţinutul dăunător de pe platformele sociale, separată de regulile pentru companiile media şi de telecomunicaţii.

Desigură că șeful Facebook a fost refuzat de comisarul european pentru industrie Thierry Breton, care i-a transmis că Europa face regulile pe continent, nu invers, dacă dorește să rămână pe această piață.

Miliardarul George Soros este promotorul unor reglementări cât mai restrictive a rețelelor de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *